De lekkerste gefrituurde kiprecepten om van te watertanden

1. Krokante kippenvleugels: Marineer de kippenvleugels in een mengsel van knoflook, sojasaus, honing en sriracha-saus. Laat ze een paar uur marineren en frituur ze vervolgens tot ze goudbruin en knapperig zijn.

2. Nashville hete kip: Marineer de kip in een mengsel van karnemelk, hete saus, paprika, knoflookpoeder en cayennepeper. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze daarna tot ze knapperig zijn. Serveer met ingelegde augurken en een broodje.

3. Koreaanse gefrituurde kip: Marineer de kip in een mengsel van sojasaus, sesamolie, gember, knoflook en bruine suiker. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze vervolgens tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met rijst en kimchi.

4. Buffalo kippenvingers: Marineer de kippenvingers in een mengsel van hete saus, gesmolten boter, knoflookpoeder en paprika. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze daarna tot ze knapperig zijn. Serveer met bleekselderij en blauwe kaasdip.

5. Zuidelijke gefrituurde kip: Marineer de kip in karnemelk en kruiden zoals paprika, knoflookpoeder, uienpoeder en cayennepeper. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze vervolgens tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met aardappelpuree en maïsbrood.

6. Japanse karaage kip: Marineer de kip in een mengsel van sojasaus, mirin, gember en knoflook. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze daarna tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met gestoomde rijst en een dipsaus van sojasaus en sesamolie.

7. Cajun gefrituurde kip: Marineer de kip in een mengsel van karnemelk en cajunkruiden. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze vervolgens tot ze knapperig zijn. Serveer met maïsbrood en coleslaw.

8. Thaise gefrituurde kip: Marineer de kip in een mengsel van vissaus, limoensap, knoflook en chilipepers. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze daarna tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met gestoomde jasmijnrijst en een pittige dipsaus.

9. Italiaanse gefrituurde kip: Marineer de kip in een mengsel van olijfolie, citroensap, knoflook en Italiaanse kruiden. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze vervolgens tot ze knapperig zijn. Serveer met spaghetti en een tomatensaus.

10. Honing-mosterd gefrituurde kip: Marineer de kip in een mengsel van honing, mosterd, knoflookpoeder en paprika. Laat de kip een paar uur marineren en frituur ze daarna tot ze goudbruin en knapperig zijn. Serveer met aardappelwedges en een honing-mosterdsaus.