Gevulde kiprollade met mozzarella en basilicum

Ingrediënten:
– 1 kiprollade
– 125 gram mozzarella
– Handvol verse basilicumblaadjes
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 eetlepel olijfolie
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
2. Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze op een bord.
3. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes.
4. Maak een insnijding in de kiprollade en vul deze met de plakjes mozzarella en basilicum.
5. Bestrooi de kiprollade met zout, peper en fijngehakte knoflook.
6. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kiprollade aan alle kanten goudbruin.
7. Leg de kiprollade in een ovenschaal en bak deze in de voorverwarmde oven gedurende 30-40 minuten, of totdat de kip gaar is.
8. Haal de kiprollade uit de oven en laat deze even rusten voordat je hem aansnijdt.
9. Serveer de gevulde kiprollade met mozzarella en basilicum met bijgerechten naar keuze, zoals aardappeltjes en groenten.

Geniet van je gevulde kiprollade met mozzarella en basilicum!