Kippenborst met pesto en mozzarella

Kippenborst met pesto en mozzarella is een heerlijk gerecht dat gemakkelijk te bereiden is. Hier is een eenvoudig recept om het te maken:

Ingrediënten:
– 2 kippenborsten
– 4 eetlepels pesto
– 4 plakjes mozzarella
– Zout en peper naar smaak
– Olijfolie

Instructies:
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Snijd de kippenborsten horizontaal doormidden, maar niet helemaal door, zodat je een zakje hebt om de vulling in te doen.
3. Bestrooi de binnenkant van de kippenborsten met zout en peper.
4. Vul elk kippenborstzakje met 1 eetlepel pesto en 1 plakje mozzarella.
5. Vouw de kippenborsten dicht en zorg ervoor dat de vulling goed is afgesloten.
6. Verhit een beetje olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
7. Bak de kippenborsten aan beide kanten goudbruin, ongeveer 3-4 minuten per kant.
8. Leg de gebakken kippenborsten in een ovenschaal en bak ze ongeveer 15-20 minuten in de voorverwarmde oven, of totdat de kip gaar is en de mozzarella gesmolten is.
9. Serveer de kippenborsten met pesto en mozzarella met bijgerechten naar keuze, zoals aardappelpuree, groenten of een salade.

Geniet van je kippenborst met pesto en mozzarella!