1. Kip Parmezaan: Krokante kipfilet bedekt met tomatensaus, mozzarella en Parmezaanse kaas. Serveer met pasta of een salade.
2. Kip Teriyaki: Gemarineerde kipfilet gegrild en geserveerd met een zoete en hartige teriyakisaus. Serveer met gestoomde rijst en groenten.
3. Kip Tandoori: Malse kippenbouten gemarineerd in yoghurt en Indiase kruiden, gegrild tot in de perfectie. Serveer met naanbrood en raita.
4. Kip Piccata: Dunne plakjes kipfilet gebakken in een citroen-kappertjes saus. Serveer met aardappelpuree en groene groenten.
5. Kip Fajitas: Gegrilde reepjes kipfilet gemarineerd in Mexicaanse kruiden, geserveerd met tortilla's, guacamole, zure room en salsa.
6. Kip Curry: Smeuïge kipcurry bereid met een mix van kruiden en specerijen. Serveer met rijst en naanbrood.
7. Kip Caesar Salade: Gegrilde kipfilet geserveerd op een bedje van knapperige romaine sla, croutons, Parmezaanse kaas en Caesar dressing.
8. Kip Saté: Gemarineerde kipspiesjes gegrild en geserveerd met pindasaus. Serveer met witte rijst en komkommersalade.
9. Kip Enchiladas: Gekruide kipfilet gerold in tortilla's en bedekt met enchiladasaus en kaas. Bak in de oven tot de kaas gesmolten is en serveer met bonen en rijst.
10. Kip Alfredo: Gegrilde kipfilet geserveerd met romige Alfredo saus en pasta. Voeg groenten zoals broccoli of champignons toe voor extra smaak.