Griekse citroen-knoflook kippenboutjes

Ingrediënten:
– 8 kippenboutjes
– 4 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 citroenen, sap en rasp
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:
1. Meng in een kom de knoflook, citroensap, citroenrasp, olijfolie, oregano, tijm, zout en peper.
2. Leg de kippenboutjes in een ovenschaal en giet het citroen-knoflook mengsel eroverheen. Zorg ervoor dat alle boutjes goed bedekt zijn.
3. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie en laat de kippenboutjes minstens 1 uur marineren in de koelkast.
4. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
5. Haal de ovenschaal uit de koelkast en verwijder de aluminiumfolie.
6. Bak de kippenboutjes in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten, of tot ze goudbruin en gaar zijn.
7. Serveer de Griekse citroen-knoflook kippenboutjes met bijgerechten naar keuze, zoals rijst, aardappelen of een frisse salade.

Geniet van je Griekse citroen-knoflook kippenboutjes!